Politka spletnih piškotkov

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

 

UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotka Namen Čas piškotka Izdajatelj
_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google
_gid Statistika ogledov spletne strani 1 dan Google
PHPSESSID ID uporabnikove seje Do konca seje Geavet
cookieconsent_status Piškotek s katerim si stran zapomni vašo odločitev vezano na uporabo piškotkov 1 leto Geavet
trx_addons_is_retina Vrsta zaslona uporabnika 1 leto Geavet
1p_jar, anid, apisid, consent, hsid, nid, sapisid, sid, sidcc, ssid, __utma, __utmz Piškotke nastavi orodje Google Maps ter recaptcha. Gre za prikaz zemljevida z lokacijo sedeža našega podjetja, ter za orodje ki prepozna če spletno stran uporablja človek. Ti piškotki so namenjeni za delovanje zemljevida, recaptche, za oglaševanje in za analitiko uporabe iskalnika, kar vse za svoje namene beleži Google. En mesec do dve leti, en piškotek je izjema in traja 18 let. Google
fr Spremljanje statistike ogledov in posodobljenega stanja na spletni strani Tri mesece Facebook
ysc Piškotek se uporablja za pravilno prikazovanje Youtube videov. Do konca seje Youtube
VISITOR_INFO1_LIVE Ta piškotek hrani podatke o širokopasovni povezavi uporabnika. Šest mesecev Youtube

Obvezni piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.
Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani po tem ko ste dobili obvestilo o piškotkih se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.