Sem Andreja. Veterinarka, bioresonančna terapevtka in homeopatinja za živali.

Svojo pot sem skicirala že od malega. Živali in narava so bili vedno pomemben del mojega življenja. So moji prijatelji, svetovalci, tolažniki in življenjski sopotniki. Vzajemna ljubezen in spoštovanje ter želja pomagati živalim v stiski so me vodili skozi celoten študij, ki sem ga zaključila leta 2005. Od takrat delam kot veterinarka. Delala sem tako s čebelami kot velikimi in malimi živalmi. Področje mojega dela je predvsem splošna in interna veterina, od leta 2014 pa sem začela stopati po poteh komplementarnih vej veterine, najprej na področju bioresonance, nato pa veterinarske homeopatije. Navdušujejo me vedenjske vede. Zdrav duh v zdravem telesu velja tako za nas, ljudi, kot za živali in celotno naravo.

Zelo rada študiram in se učim, berem knjige, se izobražujem in iščem odgovore na vprašanja, ki ne zajemajo samo veterinarskega področja, temveč celotno življenje, celotnega človeka in celotno žival: telo, um in dušo. Celostna obravnava je zame temelj, na katerem izgradimo zdravje. Zelo veliko mi pomenijo odnosi tako s svojimi pacienti kot njihovimi lastniki. Imamo namreč skupno pomembno točko: želimo najboljše za svoje štirinožne prijatelje.

Osnovno šolo sem obiskovala v Renčah, gimnazijo sem končala v Novi Gorici. Veterinarsko fakulteto sem obiskovala v Ljubljani. Delala sem kot strokovna sodelavka za zdravstveno varstvo čebel na UL-VF NVI Nova Gorica, eno leto kot strokovna sodelavka v farmaciji na MSD, od 2007 pa sem veterinarka v primarni veterini oz. v praksi. Živali sem zdravila na Veterini Gorica, Veterinarstvu Vidic, od leta 2019 pa na LOVETerini v Prvačini, kjer sodelujem kot zunanja sodelavka.

Redno se strokovno izobražujem na področju veterine tako doma kot v tujini. Sem članica Slovenskega združenja veterinarjev za male živali, Slovenskega veterinarskega homeopatskega društva, Inštituta za bioresonanco in regulativno medicino ter IAVH (International association of veterinary homeopathy).

Sem licencirana BICOM bioresonančna terapevtka in imam mednarodni certifikat IAVH za veterinarsko homeopatijo.

Pri obravnavi svojih pacientov si vzamem čas. Čas za pogovor z lastnikom, čas za pregled in obravnavo živali in čas, da vašo žival spoznam kot celoto. Vaša žival zame ni le številka, temveč bitje, ki bo vedno v mojih mislih in srcu. Vaša žival je zame pomembna. Ker se zavedam, da je za posamezno žival lahko obisk veterinarske ambulante zelo stresen dogodek in ker so določene živali bolj sproščene in dovzetne za komplementarne obravnave v domačem okolju, pridem po predhodnem dogovoru tudi na dom. Seveda je v nekaterih primerih obravnava na terenu nujna, ko gre za obravnavo konjev.

Področja mojega dela:

  • bioresonančna obravnava vašega štirinožnega prijatelja v ambulanti ali na domu/terenu
  • homeopatska obravnava vašega štirinožnega prijatelja v ambulanti ali na domu/terenu, v določenih primerih tudi preko videopovezave oz. na daljavo
  • veterinarsko svetovanje,
  • svetovanje na področju zdravega življenjskega sloga živali, svetovanje na področju prehrane in naravne preventive,
  • podpora in svetovanje skozi vsa življenjska obdobja vašega štirinožnega družinskega člana
  • klasična veterinarska obravnava malih živali v veterinarski ambulanti LOVETerina v Prvačini ali na domu

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.