Kaj je bioresonanca?

Bioresonanca je poseben diagnostični in terapevtski postopek, ki temelji na novih spoznanjih biofizike. Z BICOM bioresonančno napravo lahko razkrijemo dejanske, pogosto prikrite vzroke bolezni. Tako diagnostika kot terapija sta popolnoma neinvazivni, brez bolečin in stranskih učinkov. Bioresonanca spada pod komplementarne metode, ki obravnavajo pacienta celostno. Vse je za nas pomembno, tako telo kot um in duša. Vsaka celica/tkivo/organ v telesu deluje s svojo frekvenco, ima svojo energijo. Te frekvence se spremenijo, ko celica/tkivo/organ zboli. Z bioresonanco odkrijemo odstopanja, ki v bolezni nastanejo, ter jih poskušamo ponovno postaviti v normalno, fiziološko stanje. Bolno telo si lahko predstavljamo kot razglašen inštrument. Možnih vzrokov za razglašenost je veliko: nekvalitetna procesirana hrana, premalo gibanja, prevelika občutljivosti živali, stres, čustvene travme (smrt družinskega člana, selitev, prihod novega družinskega člana …), dejavniki okolja (onesnaženost, hrup, vlaga ..), pretirana uporaba antibiotikov, prekomerno cepljenje itd. Z BICOM bioresonančnim aparatom organizem ponovno uglasimo.
Najpogostejše indikacije za terapije z BICOM bioresonanco:

  • alergije
  • podporne terapije pri akutnih in kroničnih boleznih,
  •  krepitev imunskega sistema,
  • bolezni notranjih organov (ledvice, jetra, trebušna slinavka, želodec, črevesje …),
  •  hormonska neravnovesja,
  • bolezni kože,
  • akutne in kronične bolečine,
  •  podporne terapije pri tumorjih,
  • pomoč pri izgubi telesne teže vaše živali,
  • pomoč pri uravnavanju stresnih stanj.

Kako poteka prvi obisk?

Pri prvem obisku se pogovorimo o vaši živali. Vzamem podrobno anamnezo, žival klinično pregledam in nato z bioresonančno napravo testiram, kje v organizmu so težave prisotne. Najprej pregledam, kje se nahajajo energijske blokade, nato pregledam organske sisteme (jetra, limfa, ledvice, srce, pljuča, koža, črevesje …) ter hormonsko stanje v organizmu. Na koncu pregledam, katere snovi v okolju živali lahko škodijo oz. bremenijo njen organizem ter katere so njej koristne oz. priporočljive kot podpora pri zdravljenju (vitamini, minerali, zdravilne rastline, Bachove kapljice, CBD …).
Pogovor in testiranje trajata približno uro in pol. Po tem se skupaj pogovorimo o nadaljnjih terapijah, dieti in vseh spremembah, ki so potrebne, da čim prej odpravimo težave, ki jih vaša žival ima. Terapije si sledijo v 1–2 tedenskih razmakih in trajajo slabo uro. Če gre za akutne težave, si terapije lahko sledijo tudi dnevno.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.