IKA – ko homeopatija premaga anksioznost

Psički na sliki je ime Ika. Ika ima 15 let. K meni je prišla aprila, in sicer zaradi tesnobe in nemira, kar je lastnico spravljalo v obup. Iko je k meni napotila EtveteraTjaša Kosmač, za kar sem ji hvaležna. Tjaša je Iko pred tem zdravila zaradi težav z jetri, njena dieta je pa plod Feedko in Daša Korže.

Ikine težave z jetri so bile urejene, prehrana urejena, njen nemir, vznemirjenost, anksioznost, nekontrolirano tresenje, pa so bili resnično hudi.

Po bioresonančnem pregledu in homeopatski obravnavi sem Iki predpisala homeopatska zdravila in naravne prehrambene dodatke, ki zmanjšujejo anksioznost.

Sedaj je Ika drug kuža. Njena lastnica pa pravi to:

“Pa tudi dopisi da sem bila tik na tem da grem v Idrijo zaradi nje..njene tresavice .. beganja.. nespanja..dihanja.. pač obupana sem bila že resnično.. to je zdej drugi kuža..ki leži zraven mene na tleh ko grem ne vem na kavo..obisk..med ljudi..na bazen..v park..prej nemogoče z njo ..itd. Hvala iz srca se enkrat tebi pa seveda Tjaši, ki je ” udeležena ” v tej akciji Ika.”

Ika je eden izmed mnogih dokazov, da se da tudi na naraven način umiriti vedenjske težave, ki jih imajo hišni ljubljenčki. Zelo sem vesela, srečna pravzaprav, da je Ika tudi z mojo pomočjo začela uživati starost na tak način, kot si ga vsak kuža zasluži. V miru in z veliko mero ljubezni njene lastnice. 🥰💪☀️✨🌟⚡️

Andreja Rusjan, dr.vet.med.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.