Z ZNANJEM DO ZDRAVJA

“Ker sem se na veterinarski fakulteti učil diagnosticirati in zdraviti bolezni, sem se sedaj učil diagnosticirati in zdraviti posameznike, ki imajo bolezen.” Don Hamilton, veterinar, homeopat, TKM praktik, pisatelj in predavatelj homeopatije

Znanje je pomembno. Moja tašča (ja, s taščo se dobro razumeva 🤭 in jo bom večkrat omenila in citirala) pravi, da je v življenju najpomembnejša seveda ljubezen ❤️, takoj za njo pa zdravje ⚕️, znanje 🤓 in delavne navade 📖💪.

Okoli zdravja bomo v naslednjih dneh rekli kakšno besedo več. Danes bi se pa rada osredotočila na znanje in delavne navade.

Eden brez drugega praktično ne morejo obstajati. Znanje, ki sem ga pridobila na veterinarski fakulteti, ter nato nadgrajevale med svojo klinično prakso, je tista stvar, ki mi jo nihče ne more vzeti. Je moje in vedno bo ostalo. Lahko izgubim službo, dom, lahko mi odvzamejo vse materialne dobrine (no, knjige mi lahko pustijo 📔📚), znanja mi ne morejo vzeti. Ni bilo pridobljeno na lahko, veliko časa mi je vzelo, veliko živcev, neprespanih noči, znanje tudi stane (druge ženske kupujejo čevlje in obleke, jaz padam na knjige in izobraževanja), ampak vredno je bilo prav vsega. Saj na koncu sem prišla prvo do naziva dr.vet.med. in veterinarskega poklica, v nadaljevanju pa končala študij homeopatije in se izobrazila na področju bioresonance za živali.

Vse skupaj združujem v svoji dejavnosti in se trudim delati najboljše za vas in vaše ljubljenčke. Znanje zelo cenim. Razmišljanje in iskanje rešitev, sodelovanje s kolegi in medsebojno povezovanje. Vsak je na svojem področju strokovnjak in sigurna sem, da več glav, več ve. Vsak lahko pripomore svoj košček v sestavljanki znanja, izkušenj, prakse ali zgolj občutkov in šestega čuta, ki je veterini še kako pomemben.

Tako, kot je nešteto število homeopatskih zdravil, nešteto frekvenc in kombinacij le-teh, tako neizmerne so možnosti znanja.

Na sliki je moja zbirka strokovne literature oz. le delček (homeopatska knjižnica). Večno zbirališče idej, skrivnosti in modrosti izredno pametnih ljudi, ki so nam zaupali svoje znanje v roke, oči in glavo. 🙏

Andreja Rusjan, dr.vet.med.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.

Vse pravice pridržane © Geavet - celostna obravnava živali Andreja Rusjan s.p.